Ljusslinga Moonlight 20 bollar, Irislights

Produktbeskrivning:

Ljusslinga med kulörta bollar. Lamporna är utbytbara och bollarna är virade av tunt bomullssnöre. Ljusslinga för inomhusbruk 20 lampor 14cm mellan varje lampa. 140cm med lampor och 150 cm från kontakten till den första lampan. Irislights kännetecknas av stilren design och varmt sken och fyller rum och människor med trivsel. Ljusslingan kan lysa upp ett dukat bord, en vacker vas eller en antik väggspegel genom sitt stämningsfulla ljus som silas genom handvirade trådar.

 

LJUSSLINGOR OCH LAMPOR

Slingor och lampor är CE-godkända.

Irislights säljs med LED-lampor som har en beräknad brinntid på 50.000 timmar. Lamporna är utbytbara och säljs enbartvia Irislights återförsäljare. För att lampan ska fungera, se till att de små markeringarna på lampan och lamphållaren sitter mot varandra. Kontrollera även att alla lampor sitter i ordentligt då slingan annars inte fungerar. Om en lampa går sönder fungerar resterande lampor på slingan fortfarande, men den måste snarast bytas ut. Sitter den trasiga lampan kvar skapas en spänning i ljusslingan som tillslut orsakar att alla lampor och slingan går sönder. Om alla lampor blivit svarta går slingan inte att använda och måste kasseras då ljusslingan har kortslutits.

Garanti för ljusslingan är 2 år. Detta gäller dock inte LED lamporna som är utbytbara.

BOLLAR

Handgjorda bollar av bomull/polyestertråd och naturvänligt lim. Tillverkade i Thailand. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
IRBOX097


Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt